Bruno Mars se alatura show-ului Coldplay plus Beyonce pentru pauza de SuperBowl

SuperBowl

Bruno Mars se alatura show-ului Coldplay plus Beyonce pentru pauza de SuperBowl si daca nu urmariti fotbalul american, este timpul sa incepeti sa o faceti, macar pentru cei trei performeri.

Consum fotbal american (NFL) in masura timpului meu liber. Apreciez acest sport si ma fascineaza industria pe care o genereaza : 30 de secunde de publicitate in timpul SuperBowl costa in medie 4 milioane de dolari. Cele mai bune filme isi fac debutul cu trailere in aceaste pauze, cei mai buni performeri din domeniul muzical se bat pentru a canta live in pauza meciului. SuperBowl-ul este fara echivoc, cel mai spectaculos eveniment al anului.

Ca sa intelegeti dimensiunea acestui eveniment, artistii sint onorati sa fie alesi sa cante fara nici un fel de compensatie materiala. Nu sint platiti. Mai mult, s-a pus problema ca este posibil ca ei sa plateasca NFL pentru a putea canta in pauza meciului 🙂

Finala NFL, SuperBowl va avea in noaptea dintre 7 spre 8 februarie.

Show-ul va fi sustinut de Coldplay care ii va avea invitati pe Beyonce si Bruno Mars.

Bruno Mars a sustinut un show pentru finala din anul 2014, show pe care eu il consider unul dintre cele mai bune ale ultimilor ani. Ma puteti verifica :