ENews: Johnny Depp si Amber Heard trec prin perioade dificile ale mariajului

Johnny Depp

Johnny Depp si Amber Heard implinesc un an de la mariajul lor indelung mediatizat, care a avut loc pe insula privata a lui Depp, din insulele Caraibe.

Aniversarea lor nu a fost atat de mediatizata pe cat si-ar fi dorit cuplul. Doar publicatia online ENews a avut un articol laudativ si probabil platit de catre anturajul lui Depp, dar si in acest articol s-au strecurat mici detalii despre perioadele dificile pe care acestia le au deja din primul an de casatorie. Perioada de glorie a lui Johnny a trecut, publicul nu iarta, si te uita usor daca nu stii sa-l tii captiv, iar alegerile rolurilor din ultimii ani pentru Depp au fost dezastruoase.

Their first year of marriage wasn’t all good: “A source tells E! News that their first year of marriage wasn’t entirely smoothing sailing, but while their intense personalities can cause conflict, its that very passion that helps them work through the rough patches. Our insider describes the couple as both passionate, intense, opinionated and private people… and in agreement when they started dating that they wanted to keep their relationship as private as possible before even tacitly confirming that they were a couple.”

They’ve worked through issues: Overall, the insider continues, like many couples they’ve had their ups and downs, but they’ve worked through the downs “and are stronger because of it.”

They’re both independent: Johnny and Amber are both “very independent” and enjoy their space, and another reason that their marriage works is that “they let each other be their own person,” the source continued. But they also “understand one another in a way no one else ever could. They’re both supportive of one another and push each other to be better people… They’re in a good place right now and are excited for the future.

Imi place cum “sursa” se contrazice de la o fraza la alta. Cuplul a avut perioade dificile, ambii doresc sa fie independenti si sint protectivi cu spatiul personal, dar totusi sint extrem de fericiti si se sustin personal pentru a evolua in persoane mai bune. Uh oh

Eu nu am inteles acest mariaj de la inceput si cred ca nici ei nu-l inteleg pe deplin. De ce nu au ramas independenti si separati asa cum declara ca vor sa fie? Poate exista iubire si fara o casatorie rapida.

Poate pentru ca Amber, o actrita mediocra cu pretentii de star A-list a vrut sa avanseze in cariera prin Johnny si acesta a vrut sa-si demonstreze ca este inca destul de tanar pentru o nevasta cu 20 de ani mai mica decat el.

Parerea de rau pe care am avut-o pentru fosta nevasta a lui Depp, Vanessa Paradis, care a trebuit sa afle din presa cum sotul ei alerga neobosit dupa Amber Heard, se transforma usor in mila pentru fostul mare actor Johnny Depp.

Astept din moment in moment vestea ca Amber Heard este gravida. Este urmatorul pas logic pentru situatia din care multe cupluri in dificultate cred ca vor gasi o rezolvare.