O sa avem un telefon Microsoft Surface?

telefon Microsoft Surface.

Mai multe zvonuri pornite de Verge sau Nextweb, spun ca planurile de viitor ale Microsoft includ si design-ul pentru un model de telefon Microsoft Surface.

De unde a pornit nebunia? Un post de pe reddit dezvaluie ca Microsoft detine domeniul surfacephone.com care face redirect automat la pagina existenta a companiei pentru produsele Surface. Ajunge ca o pagina sa declanseze o intentie sau este o masura de precautie pentru a detine toate domeniile ? Avand in vedere supriza pe care ne-a facut-o Microsoft in acest an, cu dezvaluirea de produse noi, fara a scapa prea multe detalii in mediul online, as spune ca un domeniu poate insemna o intentie in cazul Microsoft.

Mai exista doua domenii pe care Microsoft le detine : Surfacelaptop.com si surfacecar.com. Acest lucru nu inseamna ca Microsoft s-a apucat deja de design pentru o masina. Dar avand in vedere ca masina Apple nu mai este un vis, este normal ca Microsoft sa ia in calcul o posibila concurenta a produsului rivalului lor Apple. Insa mult mai probabila si realizabila este productia unui telefon Surface. Pentru ca, ar fi singura sansa a Microsoft sa-si asocieze produsele software cu echipamentele lor hardware/smartphone (cum face Apple) si sa aiba o crestere semnificativa a software-ului datorata faptului ca produsul hardware cu care vine, este foarte dorit de public.  Adica, gaina inainte de ou 🙂 Sau oul inainte de gaina..Oricum impreuna ambele : hardware si software.