iPad Air 3 va fi anuntat in martie

iPad

Surse ale 9to5Mac spun ca Apple va introduce un nou model iPad la un eveniment de la mijlocul lunii martie, si cel mai probabil va fi un model Air.

Acesta va avea un ecran de 9.7inch, si se va numi iPad Air 3. Va fi lansat impreuna cu noul iPhone de 4inch cunoscut ca iPhone5se si cu o serie noua pentru ceasurile smart Apple. Cel mai probabil evenimentul va avea loc pe 14 martie, dar data nu este deocamdata sigura.

In aceasta saptamana Apple a anuntat ca vanzarile sale pentru gama iPad au scazut semnificativ, cu o cadere de 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Lipsa unui model nou pentru cel mai cunoscut model iPad, seria Air, a contribuit evident la aceasta scadere.

Apple s-a repliat rapid pe cerintele pietei si pare ca-si va satisface consumatorii cu acest model nou.

Ce imbunatatiri se asteapta de la acest model? Va avea speakere aditionale,  flash pentru camera si cel mai important Apple Pencil va merge pe acest model.

Eu nu cred ca o scadere de 25% este reflectata numai in lipsa unui model si update nou. Inundarea pietei cu modele de tablete Samsung si mai ales Microsoft, face ca o mare parte din utilizatori sa-si doreasca si altceva. Daca hibridul tableta-laptop cu o configuratie hardware puternica era folosit mai ales pe segmentul de business, consumatori home use pare ca isi doresc acelasi lucru. Va imbunatati acest model nou de Air3 vanzarile Apple? Cu siguranta. Dar nu vor avea vanzari care sa acopere lipsa celor 25 de procente intr-un an.

In final, sintem entuziasmati? Meh. Nimic nu ne mai suprinde pe noi consumatorii 🙂