John Krasinski si Emily Blunt asteapta cel de al doilea copil

Emily Blunt

Imi place Emily Blunt mult si cred ca este una dintre cele mai talentate actrite ale generatiei ei. In prezent, actrita a confirmat ca asteapta cel de al doilea copil.

Chiar daca actritele din Anglia debordeaza de talent, nu poti sa spui ca acelasi procent debordeaza si de sexualitate sau sexiness.

Emily este exceptia care te face sa incepi sa numeri ce alte actrite frumoase si talentate mai are Anglia.

Casatorita din 2010 cu actorul american John Krasinski, Emily s-a mutat definitiv in SUA si a povestit de mai multe ori cat de greu i-a fost sa se adapteze culturii americane.

America pare insa sa-i prieasca, pentru ca este in acest moment una dintre cele mai versatile si cautate actrite de la Hollywood. Ea poate juca cu usurinta in drame, comedii sau femeia invincibila dintr-un film de actiune (vezi The Edge of Tomorrow).

Am inceput sa o apreciez pe Emily Blunt din filmul Wild Target, pe care vi-l recomand cu placere. Si chiar daca filmul este o comedy-action, consider ca jocul fin de comedie este mult mai greu de interpretat decat o drama evidenta si poti observa potentialul pe care il are Emily pentru ambele genuri.

John Krasinski a aparut recent in show-ul The Ellen DeGeneres unde a povestit cum se descurca in prezent cu fetita lor de 2 ani:

“She is talking. She’s talking a lot,” he said. “She’s starting to do little bits, which is hilarious. Like if she’s looking for me instead of saying, ‘Daddy, Daddy,’ she says, ‘Where is that daddy?’ And she’s starting to pick up on Emily’s accent.”

Cuplul Emily-John pare o raritate la Hollywood, si cine stie, poate o sa depaseasca in longevitate mult mai celebrul cuplu Kurt Russel si Goldie Hawn.