Chris Pine si Eric Bana la premiera The Finest Hours – care este alesul?

Eric Bana

Mi-a placut Eric Bana dintotdeauna si este greu sa-l prinzi la premiere sau sa gasesti poze cu el. Spre deosebire de Chris Pine, Eric este o pasare rara. O sa pun toate pozele cu el, pentru ca..

Nu ma intelegeti gresit, este clar ca si Chris Pine este un barbat frumos dar vinul bun are efect mai placut decat mustul 🙂

Atat de rare sint aparitiile lui Eric, ca postura lui de la foto de pe covorul rosu, este aceea a unui incepator. Ai impresia ca este Chris Pine si fanul lui stanjenit 🙂

Chris Pine, il interpreteaza in film pe eroul Bernie Webber , parte din Paza de Coasta, care salveaza viata a 32 de oameni dintr-un petrolier in deriva lovit de o furtuna masiva in 1952.

Chris spune ca dupa ce a filmat aceste scene intelege mai bine ce munca trebuie sa depuna Paza de Coasta :

“If there’s a ligamental connection between us and the guys that went through it, it’s that we’re kind of overwhelmed by so much going on at once,”

“Days blurred into the next — it was just very cold and very wet for a long time, and you just kind of got through it,” he mused. “I  don’t know of anyone who likes being cold, but you get used to it for awhile.”

Trailer pentru filmul The Finest Hours:

Filmul va avea premiera in Romania pe 29 ianuarie.