Dis de dimineata, la cafea, am gasit 4 evenimente in Bucuresti la care am vrea sa mergem in aceasta saptamana.

  • Filmul din mansarda – The Double Life of Veronique

Proiectia are loc astazi (luni) 25 ianuarie, la Mansarda Lente (Strada Arcului nr. 8).

Incepem saptamana in forta, pentru a uita de leneveala de peste weekend, si mergem la un film. Proiectiile de film ni se par binevenite si potrivite pentru orice zi si orice “mood”.

La astfel de evenimente iti poti invita prietenii sau poti merge singura/singur. Daca ai chef de socializare, o multime de cinefili sunt prezenti, iar dupa filme au loc schimburi de impresii cu privire la pelicula prezentata. Daca, din contra, preferi sa nu socializezi, te bucuri de film in liniste si ai un subiect la care poti reflecta in drum spre casa.

“Filmul din mansarda este un pretext (bilunar) sa ne adunam in jurul unei povesti”. Intrarea la eveniment este libera.

  • Vrei sa iti deschizi o afacere si habar nu ai cum? Perfect! Te invatam noi!

Start-up.ro te invita joi, ora 18:00, la primul Workshop din seria celor 7#7ftw. Vei afla de la profesionisti cum iti poti deschide si creste o afacere in 2016: aspecte legale, research de piata, business plan, tools for your brand, informatii fiscale si multe alte trucuri care te vor ajuta sa ai o afacere de succes.

Deschide-ti calea catre succes!
  • JURJAK – live la Energiea
Joi, 28 ianuarie, la Energiea, dupa ora 21:30, il auzim live Jurjak (George Petrosel).

Jurjak a avut un parcurs mai linistit in muzica, in care a slefuit creatiile sale, insa lansarea pe piata este la polul opus. Jurjak vine dupa un an plin in care din care a iesit ca un fel de revelatie a muzicii autohtone si un „one-to-watch” cert in 2016.

La Energiea, ne prezinta, alaturi de Daniel Olteanu – tobe si Vladimir Pocorschi – chitara, piese de pe „Lemon Blues”, album ce va fi lansat in primavara. Intrarea este libera.

4 evenimente in Bucuresti
  • Love Yard Sale!
 LOVE Yard Sale, targul lucrurilor frumoase, va invita in weekend la prima editie din 2016, in noua locatie: Mantuleasa 40 (bar & grill). Vei avea de ales din o varietate de articole (imbracaminte, incaltaminte, accesorii si decorațiuni).
Toate produsele sunt in stare buna, foarte buna si noi. Preturile prietenoase nu iti vor da bugetul peste cap, iar intrarea este libera.
O saptamana excelenta sa aveti si nu uitati: “If you force yourself to go outside, something wonderful always happens!” 🙂