Trailer pentru noua serie X-Files

X-Files

X-Files a fost pentru multa lume, singurul show sci-fi/paranormal care merita sa fie urmarit si discutat.

Avem trailer final pentru noua serie X-Files care va debuta in mai putin de o saptamana si pentru nostalgicii seriei X-Files am o veste nu foarte buna. Producatorii promit sa nu se indeparteze prea mult de la seria originala, si este ok, dar noua seria va numara pentru inceput doar sase episoade. In era in care serialele se succed mai repede decat apucam noi sa aflam ca exista, nici macar o serie veche si apreciata nu poate beneficia de increderea studiourilot. Totul se reduce la ratingul de piata si pare ca sase episoade sint indeajuns pentru a afla.

Ce am vazut eu in trailer? O nava si o silueta de extraterestru, adica setup-ul din filmul Signs al lui M. Night Shyamalan, mister si groaza 🙂

Agentii Mulder si Scully (David Duchovny si Gillian Anderson) se reunesc dupa ce fiecare o luase pe cai separate. Dar reuniunea lor de familie “il invie” si pe Fumator (The Smoking Man), care nu pare foarte incantat ca dosarele X se redeschid.

“We have a small problem” spune Fumatorul, “they’re reopened the X-Files.”

Exact 🙂

Acest reboot de o serie noua X-Files este fara indoiala, unul dintre evenimentele cele mai anticipate din show-urile de televiziune ale anului 2016.