Leonardo DiCaprio isi petrece timpul cu Rihanna si Cara Delevingne in Paris

Leonardo DiCaprio

Vorbim foarte mult despre Leonardo DiCaprio, pentru ca va castiga un Oscar nu?

Odata cu campania dusa de agentii lui in media pentru promovarea imaginii lui Leo, vin si barfele. De trei ani se zvoneste ca Rihanna si Leo ar fi mai mult decat prieteni si nu mai tarziu de anul trecut Leo a dat in judecata o publicatie care ar fi spus ca a lasat-o gravida pe Rihanna. Se spun multe neadevaruri despre Leo si acesta nu reactioneaza. Faptul ca reactioneaza in cazul Rihannei poate sa insemne doar ca tine foarte mult la ea. Sau nu.

Aflat in Paris pentru a-si promova ultimul film The Revenant, Leo a gasit timp pentru a petrece in club alaturi de Rihanna si prietena cea mai buna a acesteia, modelul Cara Delevingne.

Rihanna met up with Leonardo DiCaprio during a club stop in Paris on Sunday – but the pair are “just friends,” sources say. The Oscar-nominated actor was seen hanging out with the “American Oxygen” singer at the Arc club in the City of Light in the early morning hours of Sunday. Rihanna, 27, is currently in Paris to film Valerian and the City of a Thousand Planets alongside her BFF Cara Delevingne, who also joined the singer at the club. DiCaprio, meanwhile, is in the middle of a European press tour for The Revenant.

A source tells PEOPLE that DiCaprio and Rihanna are “just friends.”

“She came by with Cara and said hi,” says the source, adding that Rihanna and Delevingne left the club together. This isn’t the first time the two stars have hung out together. In February of last year, DiCaprio was on-hand to help Rihanna ring in her 27th birthday in Los Angeles.

At the time, a source told PEOPLE that while the pair didn’t act like a couple, they were flirtatious.

“They would flirt and dance so definitely a little magic there,” the onlooker revealed. “They were definitely flirty and dancing, but not over the top.”

A fost Leo impreuna cu Rihanna? Mai mult ca sigur, la un moment dat in trecut. Rihanna pare a fi singura femeie constanta din anturajul lui Leo. Si daca preferintele lui Leo sint numai femeile inalte, blonde si subtiri mai mult ca sigur ca se va casatori cu o bruneta 🙂