Ellen DeGeneres Show a ajuns recent la episodul numarul 2000, prezentand cu aceasta ocazie o compilatie cu cele mai tari farse din cadrul emisiunilor.

In cele 2000 de talk show-uri, Ellen, unul dintre cei mai populari comedieni din America si gazda emisiunii, a pus la cale, alaturi de echipa sa, nu mai putin de 121 de sperieturi. Cele mai tari reactii ale starurilor invitate in platou care au avut parte de farse au fost adunate intr-un filmulet amuzant.

In rolurile principale s-au numarat Carrie Underwood, Selena Gomez, Miley Cyrus, Jake Gyllenhaal, Lea Michele, Cameron Diaz, Pink, Justin Bieber si altii.

Iata si farsele promise 🙂

 

Talk show-ul Ellen DeGeneres a inceput ca unul de comedie, transformandu-se, de-a lungul timpului, intr-un show inspirational, urmarit si apreciat in toata lumea. Devenind populara si mediatizata, cu ajutorul show-ului, Ellen a realizat o multime de campanii de strangere de fonduri si opere de caritate, luptand pentru educatia copiilor, drepturile animalelor, impotriva violentei domestice, incalzirii globale, cancerului la san etc.

Ellen DeGeneres este, de asemenea, un model in lumea LGBT. Inca din 1997, a facut public faptul ca este lesbiana, incepand lupte pentru drepturile LGBT. Desi a avut parte de sustinere din partea publicului, ABC a a anulat show-ul lui Ellen, in 1998, din cauza orientarii sale sexuale.

In 2003 si-a reluat activitatea si a devenit gazda propriului talk-show, The Ellen DeGeneres Show, iar in 2004 s-a măritat cu iubita sa, Portia de Rossi.

Nascuta pe 26 ianuarie 1958, in Louisiana, America, Ellen DeGeneres a devenit cunoscuta ca și comedian. La doar 23 de ani, tinea spectacole de stand-up comedy intr-o cafenea, iar in 1986 da lovitura, fiind invitata la The Tonight Show. Incepe sa apara regulat la talk show-uri renumite precum The Late Show with David Letterman, The Tonight Show with Jay Leno, Larry King Live, Good Morning, America si The Opah Winfrey Show.

Cu toate acestea, Ellen DeGeneres a avut timp sa scrie cateva carti, printre care: My point…and I Do Have One, in 1995, si The Funny Thing Is, in 2004.