Tiesto la Untold 2016 : The wait is over! The First King is revealed: The Legendary Tiësto

Asa isi anunta pe facebook Untold 2016 primul sau mare nume de la acest festival.

De ce rege (King)? Pentru ca au facut o analogie frumoasa cu Lord of the Rings 🙂

5 Kings will rule The Untold Land in 2016. Who will be the 1st One? Tiesto

In Romania conteaza extrem de mult numele. Sa fie cunoscut, este primul criteriu ca sa poti vinde biletele, asa ca Tiesto se incadreaza in preferintele publicului nostru. Eu sint mai putin incantata. Din punctul meu de vedere acest DJ s-a indepartat demult de stilul trance care l-a consacrat. Dar pentru ca ma duc la Untold datorita atmosferei si mai putin pentru cei cinci regi, o las sa treaca de la mine 🙂

Marea provocare pentru oricine este interesat de festivalul Untold 2016 (4-7 august 2016) este cazarea in Cluj. Daca nu v-ati gasit inca cazare, va urez succes, pentru ca va fi foarte greu sa mai gasiti cazare la pret decent.

Biletele pentru festival (intrare) le gasiti aici.

Prima editie UNTOLD 2015 cu 4 zile de festival (30 iulie – 2 august 2015) a insumat un trafic cumulat de peste 240.000 de oameni, cu o medie de peste 60.000 de participanti pe zi si 15% din totalul de participanti au fost turisti straini.

European Festival Awards a nominalizat festivalul clujean la doua categorii in competitia europeana: Best Major Festival si Best New Festival, avand concurente festivaluri cu traditie precum Tomorrowland, Szighet sau Exit.

As indrazni sa spun ca Untold poate deveni cel mai mare festival de gen din Europa : o combinatie interesanta dintre White Sensation (atmosfera) si Tomorrowland (cap de afis). Si probabil ca nu sint singura. Daca aceasta traditie va continua, procentul de 15% straini va creste ametitor si Untold va deveni the one who rules them all:)