Baiatul lui Will Smith model pentru colectia femei Louis Vuitton

Will Smith

Baiatul lui Will Smith, Jaden Smith, este noua fata pentru colectia femei Louis Vuitton. Si daca credeti ca am gresit un cuvant din fraza de mai sus va inselati. Acesta este Jaden Smith, baiatul de 17 ani al actorului Will Smith, care cocheteaza cu actoria (a jucat impreuna cu tatal sau in After Earth, si in Karate Kid) si care a fost ales pentru colectia femei Louis Vuitton:

Si ce daca un baiat de 17 ani reprezinta o colectie de femei? Ne indreptam catre asta nu-i asa? Playboy nu mai prezinta femei nud, Pirelli nu mai are catalogul anual de femei in costum de baie, modelele Victoria Secret pentru sutiene sint niste scheleti ambulanti si colectiile pentru femei vor fi prezentate de catre baieti cu alura androgina.

Nu-l comentez pe Jaden, care a facut o multime de declaratii controversate (s-a comparat cu Galileo in ochii media care l-a crezut nebun), dar traim vremuri interesante in care preferintele sexuale nu mai sint semnificative. Trendul este acum de “gender fluid”, iar Jaden este avocatul acestei idei impreuna cu Miley Cyrus. Ce inseamna gender fluid? Cei doi exponenti tineri ai Hollywood-ului, poate modele ale noii generatii, nu stiu sa explice foarte bine. Probabil ca le este mai greu sa-si gaseasca cuvintele si explicatiile, atunci cand nu au avut nici macar timp sa urmeze liceul. Deh, cariera..