Top aplicatii android 2015

Top aplicatii android 2015

Top aplicatii android 2015 este binevenit dupa ce ai primit cadou un telefon si vrei sa-ti instalezi pe el aplicatiile care iti fac viata mai usoara, si te fac sa stai numai cu privirea in telefon cand iesi la o bere.

Am tendinta de a imparti aplicatiile pe sexe pentru ca femeile folosesc cu totul alte aplicatii decat iubitii lor. O sa incerc sa fac un top aplicatii android 2015 care sa fie unisex 🙂

Cea mai buna aplicatie android de fitness – The 7 Minute Workout

Se concentrează pe o rutina scurta de mare intensitate, care este dovedit stiintific ca ajuta in pierderea in greutate.

Top aplicatii android 2015

Cel mai bun browser pentru android – Chrome

Exista o iubire intre Google si Android, asa ca cel mai rapid browser pentru Andriod este cel al Google-ului, adica Chrome.

Top aplicatii android 2015

Cea mai buna tastatura pentru android – SwiftKey

Aici nu poti fi decat subiectiv. Tastatura mea preferata sigur nu este si a ta 🙂 Dar sa incercam cu cea mai downloadata aplicatia dupa cea standard Google, cu care vine default androidul.

Top aplicatii android 2015

Cel mai bun player video pentru android – VLC

VLC-ul ramine cel mai bun player pentru android cat si pentru PC. Suporta o multitudine de formate video si este usor de folosit

Top aplicatii android 2015

Cea mai buna aplicatie android podcast – Podcast Addict

Podcast Addict este o aplicatie free si te lasa sa faci cautare, download si sa asculti podcasturi, dar poti crea si playlisturi. Te lasa sa faci import de alte surse de muzica, iti organizeaza canalul de youtube si RSS feeds.

Top aplicatii android 2015

Cea mai buna aplicatie android de salvare link si pagini si offline (Read It Later) – Poket

Superb. Ti se pare interesant un articol (ca acesta:)) sau un link : il salvezi cu Poket si il poti citi si offline daca este cazul.

Top aplicatii android 2015

Cea mai buna aplicatie android pentry starea vremii – 1Weather

Ce pot sa spun aici? Ca preconizeaza vremea mai bine decat alte aplicatii? Probabil ca da, altfel nu ar fi in topul de download

Top aplicatii android 2015

Cea mai buna aplicatie android GPS si de harti – HERE si WAZE

HERE este aplicatia Nokia cu hartile proprii si se foloseste preponderent in excursiile din afara  tarii unde conexiunea la internet nu este disponibila.

WAZE – ramane aplicatia GPS de top, folosita mai ales in trafic intens, la care este necesara conexiunea la internet

Top aplicatii android 2015

Cel mai bun client de email pentru android – Microsoft Outlook

Un vis devenit realitate pentru corporatistul din noi 🙂 Un client care merge cu MS Exchange, Office 365, Outlook, Gmail, Yahoo mail si Apple iCloud

Top aplicatii android 2015

Cea mai buna aplicatie android de mesagerie – Drupe

Intr-o lume in care sintem invadati de mesaje prin WhatsApp, Facebook Messenger sau Hangouts, Drupe este aplicatia care este clar superioara. The ring to rule them all! 🙂

Drupe iti afiseaza intreaga lista de contacte si iti da optiunea de a-i contacta prin orice aplicatie doresti tu : WhatsApp, SMS, Skype, etc. Un fel de trillian, pentru cunoscatori.

Top aplicatii android 2015

Cea mai buna aplicatie android pentru copii – Kids Place

Practic, o aplicatie prin care controlezi accesul copilului tau la anumite aplicatii de pe telefon. Parinti rai 🙂

Top aplicatii android 2015

Cea mai buna aplicatie android pentru raport de cheltuieli – Expensify

Daca aveti un amic ca al meu, care inca isi noteaza cheltuielile pe un carnetel, ii puteti trimite aceasta aplicatia minunata care cu o simpla poza la chitanta, iti face un raport de cheltuieli. Este buna si pentru calatoriile in care vrei sa-ti planifici un buget.

Top aplicatii android 2015

Cea mai buna aplicatie android pentru remote desktop – Chrome Remote Desktop

Descrierea : Securely access your computers from your Android device. Exact asta face, ajuta workoholicii ca mine sa-si acceseze PC-ul de pe telefon. Nu este recomandat celor cu viata sociala bogata 🙂

Top aplicatii android 2015

Cea mai buna aplicatie android pentru cardurile de fidelitate – VirtualCards

Aplicatie folosita exclusiv de catre femei 🙂 Daca aveti peste 20 de carduri de fidelitate, incep sa cantareasca greu in posete. Fetelor, scanati-le si bagati-le in telefon.

Top aplicatii android 2015