Finala Miss Univers cu peripetii: Miss Columbia a fost incoronata din greseala Miss Univers!

Finala Miss Univers 2015 s-a incheiat duminica seara, in Las Vegas, dupa ce 79 de concurente din toata lumea si-au disputat frumusetea. Punctul cheie al show-ului, de maxima intensitate, a fost, bineinteles, anuntarea titului de Miss Univers, la care mai puteau spera doar Miss Columbia si Miss Filipine, ramase in finala.

Dupa cateva minute de suspans, gazda show-ului, in persoana lui Steve Harvey, a anuntat-o pe Adriana Gutierrez, Miss Columbia, ca fiind noua Miss Univers. Aceasta a primit titlul si coroana cu emotie, incepand turul de onoare in delirul publicului.

Dupa doar patru minute, Steve Harvey a revenit pe scena incercand sa obtina atentia tuturor. Acesta a reusit, intr-un final, sa isi ceara scuze, marturisind ca marea invingatoare este Pia Alonzo Wurtzbach, Miss Filipine. Reactiile nu au intarziat sa apara, atat pe scena, cat si in public, potrivit People.com

 

“Oameni buni, lasati-ma sa preiau controlul situatiei.  Este scris exact pe bilet. Imi voi asuma toata responsabilitatea pentru acest lucru. Primul loc revine pentru Miss Columbia, iar Miss Univers 2015 este Miss Filipine. A fost, totusi, o noapte fantastica. Va rog sa nu va razbunati pe doamne”, a spus acesta, incercand sa calmeze reactia celor prezenti.

Steve Harvey a continuat sa se scuze si pe contul sau de Twitter. “Vreau sa imi cer iertare cu toata empatia concurentelor Miss Filipine si Miss Columbia. A fost o greseala umana teribila, insa sincera, si regret foarte mult.

Miss Columbia incoronata din greseala Miss Univers

Asa ca noua Miss Univers 2015 este Pia Alonzo Wurtzbach, in varsta de 26 de ani. Pia este de origine filipineza si germana, cunoscuta deja in toata lumea ca actrita, model si prezentatoare TV. Desi renuntase la acest vis odata cu anuntul initial, Pia Alonzo a plecat de la Planet Hollywood Resort & Casino, Las Vegas, cu marele titlu si coroana Miss Univers 2015.