Review Star Wars fara spoilere

Review Star Wars

Review Star Wars fara spoilere

Am vazut primul Star Wars la varsta la care am avut primul puppy love pentru Han Solo. Fiecare am avut motivul nostru de dragoste pentru Star Wars. Baietii doreau sa fie piloti ca Han sau Jedi ca Luke, iar fetele doreau sa fie printese ca Leia sau iubitele lui Han. Se va regasi oare generatia tanara in vreunul dintre personaje? Pentru ca acest film este un re-boot la vechi si nu este o idee noua, probabil ca noua generatie va fi atrasa si de vechile dar si de noile personaje.

Cum poti sa reinvii vechiul cu noul dar sa pastrezi o parte din vechiul cast? Sa-l intrebam pe JJ Abrams care a reusit mai mult decat a facut-o cu Star Trek unde a trebuit sa pastreze numai un caracter din vechea serie. Dar sa pastrezi 6 caractere vechi si sa multumesti vechii fani incercand sa aduci si altii noi? Pft..greu dar realizabil pentru JJ

Am iesit de la film cu un zambet nostalgic pe buze si in fata mea erau doi baieti de aproximativ 10 ani care cantau tema Star Wars si tropaiau fericiti. Eu nu as fi putut sa ies cu alte emotii decat nostalgie iar ei mi-au furat emotia si sentimentele pe care le-am avut eu cand am vazut primul Star Wars.

Ce am simtit in timpul filmului si dupa film? I felt like home..

Pentru cei care sint dezamagiti pot spune ca, filmele sint asa cum vrei tu sa fie. In final ramine emotia si magia pe care ti-o poate oferi un film bun, si sint persoane care nu pot fi multumite cu magie, ci doar cu realitate.

Star Wars este ceea ce trebuie sa fie.