Premiera Star Wars The Force Awakens : reactii

Star Wars
Premiera Star Wars The Force Awakens : reactii la cald si aceastea sint excelente. A vut loc premiera oficiala (in SUA) a filmului, cu vedetele prezente pe covorul rosu si principalele publicatii media invitate pentru un review la “cald”.
Pentru ca exista un embargo de recenzii care contin spoilere, cerut de Disney pentru publicatiile prezente la film, care va fi aplicat pana la premiera mondiala a filmului, reactiile au fost scurte si elocvente:

Vedetele au fost prezente, si-au facut datoria, au zambit si au fost imbracate excelent.
Forta a fost reprezentata pe covorul rosu de catre Harrison Ford, Carrie Fisher si Mark Hamill acompaniati de catre o mica armata de Stormtroopers plus C-3PO, R2-D2 si BB-8.
Filmul a fost proiectat in trei sali de cinema separate din L.A, care au inclus sala TCL Chinese Theatre unde filmul original Star Wars a fost proiectat pentru prima data in anul 1977.
Evenimentul a fost transmis live pe canalul web oficial al Star Wars, unde vedete ca Jason Bateman si Spike Lee au fost prezente, si unde George Lucas si Han Solo in persoana lui Harrison Ford, au tinut un discurs pe camere, special pentru aceasta transmisiune live.
A fost probabil cea mai mare si mai importanta premiera a unui film, din ultima perioada.
Restul actorilor, producatorilor si staff-ului implicat in productia filmului:
Restul vedetelor norocoase care au avut invitatie VIP, si aici apreciez atentia cu care Sofia Vergara si-a strans parul in stilul printesei Leia 🙂