A fost inventat primul stilou cu care poti scrie 3D!

CreoPop este primul instrument de scris ce iti ofera posibilitatea de a transforma imaginatia si creatiile pe hartie, in realitatea desenului 3D. Rezultatele sunt nelimitate!

“Este foarte distractiv”, spun cei care au testat stiloul CreoPop, iar copiii sunt de departe cei mai incantati de noua inventie. Poti “imprima” orice iti trece prin minte fie pe hartie, fie pe diferite obiecte pe care vrei sa le personalizezi si poti face tatuaje. Desenele 3D sunt si mai creative, cerneala fiind disponibila in mai multe culori.

Daca ai considerat mereu ca ai vedere in spatiu, acum poti transpune acest lucru prin desen. Instrumentul functioneaza printr-un sistem de iluminare cu LED-uri  si un motoras ce se activeaza la simpla apasare a unui buton. De aici, mai este doar un pas pentru a realiza orice forme doresti.

In comparatie cu alte instrumente similare, stiloul CreoPop se diferentiaza prin faptul ca nu se incalzeste, iar plasticul nu se topeste si nu emana un miros neplacut, sustin producatorii CreoPop.

CreoPop foloseste fotopolimeri sensibili la lumina, solidifacti cu ajutorul LED-urilor, fapt ce le permite utilizatorilor sa creeze design-uri 3D. Cea mai inovatoare caracteristica este selectia variata de cerneala ce include diverse culori si mai multe tipuri de gel: elastic, magnetic, cerneala fluorescenta, cerneala sensibila la temperatura si cerneala pentru tatuaje.

Un cartus de cerneala va fi suficient pentru aproximativ 46 de metri de gel folosit. Stiloul se incarca prin USB, astfel ca poate fi folosit oriunde, atat timp cat ai acces la un laptop sau adaptor.

Intrumentele de scris CreoPop sunt portabile si nu reprezinta niciun pericol pentru utilizatori.

Stilourile CreoPop si cerneala CreoPop pot fi comandate  pe www.creopop.com. Preturile pentru un stilou variaza intre 130 si 240 de dolari.

Citeste si alte subiecte si inovatii tehnologice!