HBO : Serialul The Leftovers va fi anulat dupa al treilea sezon

The Leftovers

HBO : Serialul The Leftovers va fi anulat dupa al treilea sezon si nu stiu cine va fi trist dupa aceasta decizie. In timp ce, acest serial are o baza de fani polarizata pe stilul lui Damon Lindelof (Lost), criticii nu au fost darnici in aprecierile lor. Ca dovada ca The Leftovers nu a primit nici o nominalizare Golden Globe, SAG sau Emmy.

Am incercat sa urmaresc acest serial dar nu nu am putut sa trec de primele doua episoade. In acelasi timp, nu sint persoana potrivita pentru o apreciere obiectiva pentru ca, nu-mi place Damon Lindelof si nu sint innebunita dupa talentul actoricesc al lui Justin Theroux.

Show-ul are audiente slabe si aceasta pare motivul pentru care HBO a luat decizia de a-l anula. Dar din punctul meu de vedere, HBO, care este un producator nonconformist, ar fi prelungit serialul daca ar fi castigat macar un premiu. Lipsa premiilor pe langa cea a audientei, a ingropat viitorul acestui serial TV.

“On behalf of our incredible crew and superb cast, we are all tremendously grateful that HBO is giving us an opportunity to conclude the show on our own terms…an opportunity like this one rarely comes along, and we have every intention of living up to it. One more thing. We are blessed by the unwavering support of our fans and the incredibly powerful voice of the critical community. We feel absolutely privileged to heat up one last helping of leftovers.” spune Lindelof pe eonline.

Fraza ‘ to conclude the show on our terms’ . Nu este prima oara cand Lindelof se plange de faptul ca in trecut (Lost) nu a fost lasat sa-si exploreze creativitatea. Eu zic : bine ca a mai existat un JJ Abrams (al doilea scenarist din Lost) care i-a termperat creativitatea pentru ca in loc de bijuteria de serial Lost aveam un fiasco ca Prometheus.

Revenind la Justin si cariera lui infloritoare de cand este sot iubitor pentru Jennifer Aniston : nu cred ca-i va pasa prea mult de acest tv show. El deja filmeaza pentru The Girl on the Train si pare ca vizeaza marele ecran in detrimentul TV.