Tenisii care isi schimba designul in mers cu ajutorul unei aplicatii pentru smartphone.

Compania ShiftWear a lansat o inventie in materie de design si animatii pentru tenisii tai! Astfel, poti alege si schimba modelul incaltarilor in cateva secunde, pe telefon, chiar si in mers.

Tenisii sunt prevazuti cu un afisaj din hartie electronica HD, color, ce poate fi controlat folosind aplicatia ShiftWear pentru smartphone. Clientii pot crea modele statice sau animate personalizate, iar artistii pot comercializa modelele create in aplicatie.

Cu noua aplicatie, poti alege orice imagine sau animatie doresti care se incadreaza in forma tenisilor. Selectezi cum vrei sa arate ghetele, transmiti imaginile alese pe acestea folosind aplicatia smartphone, iar designul se schimba chiar si cand mergi.

Nivelul mediu de baterie pentru imagini statice este acelasi ca al unui kindle, in jur de 30 zile, potrivit Tech Insider.

Compania a atins deja tinta propusa, iar rmatoarele investitii urmaresc productia ShiftWear pentru optiuni avansate de incarcare a imaginilor in mers si prin Wireless.

Afisajele din hartie electronica au fost popularizate de Kindle, folosite ca al doilea ecran pentru telefoane smartphone si stau la baza primului smartwatch popular.

Tenisii ShiftWear sunt disponibili in trei stiluri si cinci culori. De asemenea, ghetele sunt rezistente la apa si pot fi spalate la masina. Pretul pentru o pereche “basic” ShiftWear este 150 dolari si ajunge pana la 1.000 dolari pentru modele in editii limitate ce folosesc toata gheata pentru afisaj.

Compania a anuntat ca produsele sund disponibile pentru precomenzi pe indiegogo.com. Comenzile vor fi livrate incepand cu toamna anului 2016.