Trailerul X-Men: Apocalypse, arata foarte bine

Trailerul X-Men: Apocalypse

Trailerul X-Men: Apocalypse, arata foarte bine! Si cand nu mai aveam nici o speranta de la franciza X-Men, acestia vin cu o idee excelenta : primul X-Men a fost un zeu din Egiptul antic.

Nu m-a impresionat ultimul X-Men: Days of Future Past si din pacate este acelasi regizor (Bryan Singer) pentru X-Men: Apocalypse dar totusi, trailerul arata foarte bine! 🙂

Deci cine este  Apocalypse? Marvel Comics spune ca ca numele lui real este En Sabah Nur, care se traduce in “The First One” (Primul), sugerand ca Apocalypse este primul mutant din istorie. El a fost nascut cu pielea gri si avea puteri dobandite din nastere : zbor, invulnerabilitate, putere supra omeneasca, teleportare, etc..practic el este invincibil.

Se crede ca cei patru cavaleri ai Apocalipsei au fost creati de el, si urmele lui duc pana in Egiptul antic. Dupa ce se trezeste in anii 1980, el devine rapid nemultumit de statutul actual al mutantilor pe planeta, si ii recruteaza pe Psylocke (Olivia Munn) si Magneto (Michael Fassbender), in rolul celor patru calareti ai Apocalipsei, pentru a-l ajuta sa remodeleze lumea in viziunea sa.

Cam atat cu scenariul pentru film, care nu a fost facut inca public. Filmul va fi lansat in mai 2016 in SUA.