Kim Kardashian a nascut un baietel

Kim Kardashian a nascut

Cosmarul a luat sfarsit, Kim Kardashian a nascut un baietel. Cu trei saptamani mai devreme decat era programat.

Am impresia ca interviurile date de Kim pe tema celui de al doilea copil si ce probleme mari are in timpul sarcinii, faptul ca nu au putut concepe un copil si au apelat la fertilizare in vitro, dureaza de ani de zile. Poate ca odata cu acest al doilea copil Kim ne da o pauza de macar un an de zile.

Revista People:

Christmas came early for the Kardashian West family. Kanye West and Kim Kardashian West welcomed their second child, a son, on Saturday morning, Dec. 5, she announced on her website and app.

“Mother and son are doing well,” according to Kardashian West’s website.

Though they haven’t released a name, the couple has promised to steer clear of naming their son South. And while Kardashian West, 35, loved the name Easton, she admitted it likely would not work as West, 38, wasn’t a fan. Keep up with Kim Kardashian in the pages of PEOPLE Magazine by subscribing now.

“I don’t think we’ll go another direction,” she said.

In privinta numelui exista pariuri :

Kim Kardashian a nascut

Cuplul Kim si Kanye mai au o fetita de 2 ani la care au ales numele de North West, astfel ca puteti intelege alegerile de mai sus cu nume genul South or East 🙂

Eu stiu ca cei doi nu sint cele mai istete persoane din showbiz dar sint sigura ca nu o sa-si numeasca toti copii dupa punctele cardinale. Sau poate ca da? 🙂

Rezerva in care a nascut Kim costa de 4000 USD pe noapte  (imi place ca a comunicat pretul exact) :

 

Din intamplare, acum 2 zile Kim se vaita cat de prost se simte in acesta perioada de sarcina :

“I’m feeling fat as f—. My cankles are out of control,” she writes, adding that she’s “craving Lay’s Barbecue potato chips.”

Dar bineinteles ca este o eroina, si cu toate ca sufera de cel putin 4 ani in sarcini supraomenesti, se gandeste la al treilea copil (vai de noi).