Trailer Batman v Superman: Dawn of Justice

Trailer Batman v Superman: Dawn of Justice

Trailer Batman v Superman: Dawn of Justice este un pic hilar?

Trebuie sa marturisesc ca nu am citit deloc despre subiectul acestui film pana astazi. Singura informatie pe care am avut-o, este ca Ben Affleck va juca in rolul lui Batman si mi-a fost indeajuns. Pe cat de bun regizor este Ben, pe atata de slab actor este.

Trailerul Batman v Superman m-a luat complet prin surprindere. Batman se lupta cu Superman si mai apare si Femeia Fantastica (Wonder Woman)?

Acest film este ca intrebarile pe care ti le pun copii mici: cine este mai puternic dintr-o lupta, Superman sau Batman? Dar dintre Batman si IronMan? etc

Stiu ca filmele cu acesti doi eroi sint plasate intr-un spatiu temporal vag, dar nu i-as fi plasat pe cei doi nici macar in acelasi secol.

Dar dintre cei doi barbati puternici cine credeti ca o sa castige? Eu pariez pe Femeia Fantastica. Pentru ca cei doi sint niste metrosexuali care nu se pot descurca fara o femeie puternica 🙂

Bucuria mea este ca vor juca doi actori pe care ii apreciez mult: Jeremy Irons si foarte talentatul tanar actor Jesse Eisenberg.

Filmul va avea premiera in martie 2016