Steven Spielberg nu-l va inlocui pe Indiana Jones

Steven Spielberg

Steven Spielberg nu-l va inlocui pe Indiana Jones cu un alt actor pentru noul film, pentru ca ‘I Don’t Think Anyone Could Replace Harrison’. Ok sint de acord ca nimeni nu-l poate inlocui pe Harrison Ford, dar ce vrea sa spuna Spielberg? Ca Indiana Jones va fi jucat de Harrison Ford?

Al cincelea Indiana Jones se filmeaza in acest moment,  Harrison Ford are 73 de ani si pana cand se termina filmarile vom avea un Indiana de 75 de ani! Iubesc aceasta franciza si nu vreau sa-l vad pe Indy cu baston. Nu inteleg de ce nu a confirmat zvonurile in care Indiana ar fi fost jucat de catre Chris Pratt. Sint sigura ca a existat o intentie serioasa din partea lui Spielberg de a-l pune pe Chris in acest rol, pentru ca altfel nu am fi vazut un caracter imbracat identic cu Indiana in ultimul Jurassic Park in care a jucat Pratt. A existat un preambul al pregatirii publicului pentru un nou Indiana Jones, in persoana lui Chris Pratt. Ce l-a determinat pe Spielberg sa se razgandeasca? Loialitatea cred. Intotdeaua acest regizor a fost loial cu actorii care au demonstrat.

Intrebat de ce ar mai face un nou Indiana Jones, regizorul spune:

“Because there are more adventures out there than films,” said the filmmaker, who turns 69 on Dec 18. “So as long as there’s more adventures out there, I’ve got a bullwhip, a fedora, a leather jacket and a man on a horse who knows how to get the job done.”