Leonardo DiCaprio agresat sexual de un urs?

Leonardo DiCaprio agresat sexual

Leonardo DiCaprio agresat sexual de un urs? Aceasta este o fraza cu care nu credeam ca voi incepe vreodata un articol dar stirea este virala.

Leo a inceput o campanie agresiva pentru Oscar, cu filmul The Revenant care se va lansa in ianuarie 2016. Scenariul : The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke bazat pe fapte reale. In 1823, Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expeditii in Muntii Stancosi, este prins de un urs grizzly si sfartecat. El este lasat in urma de membrii expeditiei dar supravietuieste si porneste intr-o calatorie a razbunarii impotriva celor care l-au parasit.

Da, suna plictiocos si dramatic si este sigur ca Leo va castiga anul acesta un binemeritat Oscar, dar ca pentru orice campanie pentru premii, a avut loc pre-vizionarea filmului de catre un grup restrans de oameni. Care au fost reactiile? Site-ul Druge Report spune ca este explicita scena in care ursul il violeaza pe Leo 🙂 (o alta fraza pe care nu credeam ca o sa o scriu vreodata).  O alta parte din grupul de focus care a urmarit filmul spune ca miscarile de atac ale ursului sint mai ciudate dar ca ele nu pot fi asociate cu un act sexual 🙂

‘DICAPRIO RAPED BY BEAR IN FOX MOVIE’ Drudge Report’s homepage screams.

‘The explicit moment from Oscar-winning director Alejandro Inarritu has caused maximum controversy in early screenings,’ the mammoth US news site goes on to claim. ‘Some in the audience escaped to the exits when the Wolf of Wall Street met the Grizzly of Yellowstone. The story of rural survivalism and revenge reaches new violent levels for a mainstream film. The bear flips Leo over and thrusts and thrusts during the explicit mauling. He is raped — twice!’

Daca cele de mai sus par hilare, atunci declaratia oficiala a celui mai mare studio de filme, 20th Century Fox, o sa vi se pare normala in contexul nebuniei create:

“As anyone who has seen the movie can attest, the bear in the film is a female who attacks Hugh Glass because she feels he might be threatening her cubs,” a Fox spokesperson said in a statement to Entertainment Weekly. “There is clearly no rape scene with a bear.”

Mi-l inchipui pe bietul purtator de cuvant de la Fox, siderat de clarificarile pe care a trebuit sa le dea casa de filme dar daca semeni furtuna o si culegi. Filmele trebuie sa fie din ce in ce mai senzationale si controversate, fluxul de informatii este enorm si publicul a innebunit si el de la atata senzatie.

Intrebarea este simpla: a fost strategie de marketing sau o zi mai proasta pentru o parte din publicul care a vazut un viol acolo unde nu era cazul? Daca dupa acest articol doriti neaparat sa vedeti macar scena cu ursul ca sa va faceti o parere, aveti raspunsul la intrebare.