‘Spotlight’ castiga Gotham Award : candidat la Oscar?

‘Spotlight’ castiga Gotham Award : candidat la Oscar?

‘Spotlight’ castiga Gotham Award : candidat la Oscar? Filmul a avut premiera pe 25 noiembrie si are parte numai de critici favorabile. Subiectul este predestinat pentru drama si controversa preferata de juratii Oscarurilor : povestea adevarata despre cum ziarul Boston Globe aduce in prim plan mediatic cazurile de molestare a copiilor de catre arhiescopia catolica.

Joaca in film Rachel McAdams, John Slattery, Liev Schreiber, Mark Ruffalo, Jamey Sheridan, Michael Keaton, Billy Crudup, Stanley Tucci. Nici nu stiu de unde sa incep cu acest casting. Rachel McAdams este una dintre cele mai talentate actrite, versatila atat pe drama cat si pe comedie. Liev Schrieber este the man 🙂 Joaca superb in serialul Ray Donovan. Si intre Stanley Tucci si Michael Keaton nu pot alege. Ii iubesc pe amandoi si le doresc o cariera cat mai lunga. Subiectul si regizorul unui film in care joaca acesti actori devin elemente lipsite de importanta pe langa performanta pe care o pot face aceastia. Nici nu cred ca mai pot fi influentati de un regizor netalentat sau de un subiect anost.

Probabil ca filmul aduce un pic cu All the President’s Men, dar toate scenariile bazate pe subiectele jurnalistice vor duce cu gandul la acest film, care a devenit etalon pentru filmele de gen. Voi reveni cu un review la filmul Spotlight.

Fimul va avea premiera in februarie 2016.

Imagini de la Gotham Awards :

 

 

Trailer: