Cainele lui Mark Zuckerberg, un “mop zburator”!

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a postat pe contul de Facebook o fotografie a cainelui sau atat de hazlie, incat a fost viralizata rapid, starnind aprecieri si comentarii amuzante.

Cainele lui Mark Zuckerberg
facebook :BeastPublic Figure

Cainele lui Mark Zuckerberg este un “mop zburator”

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg a postat pe contul de Facebook o fotografie a cainelui sau atat de hazlie, incat a fost viralizata rapid, starnind aprecieri si comentarii amuzante.

Mark a facut fotografia in weekend, in timp ce cainele se juca si alerga in gradina. Patrupedul este surprins in aer si arata, mai degraba, ca o minge de blana, decat ca un animal de companie.

Imaginea a primit in scurt timp zeci de mii de aprecieri, mii de share-uri si comentarii. De departe cel mai amuzant comentariu a fost al lui Jason Barrett Prado, care spune despre catel ca este “un mop zburator”, potrivit mashable.com.

Insusi Mark este amuzat si impresionat de cainele sau. “In spiritul weekend-ului, vreau sa impartasesc cu voi cea mai vesela fotografie a lui Beast. Chiar si dupa cinci ani, de cand este cainele meu, cand il vad sarind in jurul meu inca zambesc. Sper ca si weekend-ul vostru a fost voios, de asemenea”, a scris Mark pe contul de Facebook, la postarea fotografiei.

In caz ca nu stiati, Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan, au un catel de rasa ciobanesc unguresc (hungarian sheepdog), al carui nume este la fel de amuzant ca infatisarea sa: “Bestia”. Insa contrar numelui pe care l-a primit, Bestia este foarte dragut si deloc infricosator.

Iar daca vreti sa il urmariti de azi inainte, nu ar fi fost posibil ca tocmai cainele lui Mark Zuckerberg sa nu aiba pagina de Facebook!

I’m baaaack!

Posted by Beast on Thursday, July 3, 2014