Goldie Hawn si Kurt Russel se casatoresc dupa 30 de ani de relatie!

Goldie Hawn, in varsta de 70 de ani, si Kurt Russell, 64 de ani, au hotarat, in sfarsit, sa isi uneasca destinele!

Goldie Hawn
Goldie Hawn care este in varsta de 70 de ani, si Kurt Russell, 64 de ani, au hotarat, in sfarsit, sa isi uneasca destinele!

Cei doi actori formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, traind o frumoasa poveste de dragoste de peste trei decenii.

Cu ocazia aniversarii actritei, care a implinit recent 70 de ani, Goldie si Kurt si-au anuntat familia si prietenii ca isi vor oficializa relatia la inceputul anului viitor. Nu va fi insa o nunta obisnuita, ci una care sa ii reprezinte, cum ar fi o petrecere tematica “Wild Wild West”, potrivit dailymail.co.uk.
 
“Vor fi multe costume de cowboy, palarii, cai si, bineinteles, mult rock ‘n’ roll”
, a declarat unul dintre prietenii vedetelor, aflat deja pe lista invitatilor.

Daca alte povesti de dragoste doar par desprinse din filme, povestea lor este, la propriu, avand in vedere ca s-au cunoscut pe platourile de filmare si au inceput o relatie in 1983, in timpul productiei celui de-al doilea film ce i-a adus impreuna, comedia romantica “Swing Shift”.

Goldie si Kurt au crescut impreuna patru copii. Kate şi Oliver Hudson, copiii actritei din casnicia cu Bill Hudson, Boston, din mariajul lui Kurt Russel cu Season Hubley, iar impreuna au un fiu de 29 de ani, Wyatt Russell.

La inceputul anului, Goldie a declarat intr-un interviu ca “mariajul nu este ingredientul magic pentru o dragoste de durata ci, mai degraba, o intentie!”.

Vom fi cu ochii pe acest cuplu indragit si asteptam marea petrecere! 🙂