BlackFriday pentru curs de Project Management

BlackFriday pentru curs de Project Management

BlackFriday pentru curs de Project Management este deal-ul propus de cei de la The Next Web. Pentru ca in SUA BlackFriday inseamna reducere cu adevarat, un curs pentru bundle (impreuna) Project Management & Quality Management este redus de la 2249 USD la 39 USD.

Specificatiile pentru acest bundle: 60 de cursuri de Project Management, 22 de cursuri de QUality Management si 17 cursuri de metododologie Agile si Scrum, adica peste 1450 de ore de training. Cursurile sint online si aveti mai multe detalii aici.

Nu este singura oferta buna de cursuri, mai puteti alege din ofertele celor de la TheNextWeb si subscriptii la Getflix sau cursuri pentru dezvoltatori. Oferta completa este aici.

Cursul de Project Management este sustinut de eduCBA, care are review-uri decente, si la pretul de 39 USD nu cred ca mai este cazul sa avem pretentii exagerate.

Daca ofertele celor de la TheNextWeb vi se par limitate, exista o multitudine de alte cursuri pe site-ul celor de la eduCBA, si pentru inca 18 ore mai puteti beneficia de reducerea de BlackFriday (10%) la preturile afisate.

Pe mine m-ar fi tentat cursul de Leadership and Transformational Leader, dar la sfatul unui bun prieten am renuntat la transformarea mea intr-un lider prin cursuri, pentru ca ” daca nu te nasti leader, dai banii degeaba” – end of quote amic.

Pentru cei care nu primesc sfaturi de viata de la amici intelepti : gasiti toate cursurile de la eduCBA aici.