Trailer Captain America Civil War

Captain America Civil War
Avem trailer Captain America Civil War si parca nu mai trece nici o zi fara stiri/trailere venite de la Marvel si Walt Disney.
Scenariul este scris aceeasi scenaristi care au scris si primele doua Captain America : Stephen McFeely si Christopher Markus.
Civil War incepe cu Cap (Chris Evans) si echipa de Avengers (Anthony Mackie, Paul Bettany, Scarlett Johansson, Don Cheadle) care fac ce stiu ei mai bine: salveaza lumea.
Ca urmare a unui incident soldat cu pagube majore dar rezolvat de Razbunatori, se pune problema (politica) cand si cum se va apela la acestia si prin ce mecanisme. Pe fondul disputelor dintre Tony Stark si Capitanul America, apare si problema cu Bucky si generalul Thaddeus “Thunderbolt” Ross (William Hurt), care vrea sa restrictioneze drepturile Razbunatorilor.
Va fi un film al problemelor din interiorul echipei de Razbunatori, prietenii vechi versus prietenii actuale, relatii si complicatii. Asteptarile mele sint limitate, si-mi voi pastra entuziasmul pentru filmul Avengers: Infinity War.
Filmul va avea premiera in mai 2016.