Trailer Now You See Me 2 – cu Harry Potter

Trailer Now You See Me 2 – cu Harry Potter si glumesc un pic cand ma refer la Daniel Radcliffe.

Din pacate pentru Daniel Radcliffe, in gluma sau nu, el va fi mereu vazut ca actorul care l-a interpretat pe Harry Potter.

In trailer vedem un Daniel barbos, in rol de magician, care spune “So happy to be working with you — ta-da!” . Ta-da intr-adevar, pentru ca nu ma asteptam ca Isla Fisher din primul film sa nu mai joace in cel de al doilea si sa fie inlocuita de Lizzy Caplan:(

Dar pentru ca stiu cat de greu isi paraseste Woody Harrelson resedinta lui din Hawaii ca sa ma joace intr-un film, voi urmari si partea a doua din Now You See Me.

Cei patru Calareti (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) se reintorc pentru o a doua aventura si ridica limitele iluzionismului prin spectacole extravagante in intreaga lume. La un an dupa ce pacalesc FBI-ul si castiga adulatia publicului, iluzionistii reapar pentru un spectacol in care vor dezvalui practicile lipsite de etica ale unui magnat al lumii tehnologice. Omul din spatele actului lor de disparitie este nimeni altul decat Walter Mabry (Daniel Radcliffe), un copil minune al lumii tehnlogice care ameninta indeplinirea actului lor de iluzionism. Singura lor speranta este sa faca un ultim tur de forta fara precedent pentru a-si recuceri faima si numele si pentru a dezvalui creierul din spatele operatiunii.

Filmul va avea premiera in iunie 2016.