Trailer Zoolander 2

Trailer Zoolander 2 :  oamenii cei mai frumosi din lume sint in mod sistematic asasinati si faimoasele modele masculine Derek Zoolander si Hansel McDonald sint recrutati de Interpol pentru a ajuta la rezolvarea cazurilor.

Rezumatul de mai sus pare fara noima pentru cei care nu au vazut prima parte, Zoolander dar nu va lasati pacaliti de acest lucru. Zoolander este o comedie excelenta de satira la adresa lumei de moda si va garantez ca partea a doua, Zoolander 2, va fi si mai buna. Si nu spun asta bazandu-ma pe acest trailer, ci pe scenaristi, care sint aceleasi persoane care au scris Tropic ThunderJustin Theroux si Ben Stiller. Da stiu, Ben Stiller este un actor mediocru care mai si scrie scenarii, iar Justin Theroux este un actor casatorit cu Jennifer Aniston. Dar foarte putini stiu ca Justin este un scenarist mult mai bun decat este actor. Si daca v-a placut Tropic Thunder este pentru ca majoritatea scenariului este scris de el. Am sperante mari pentru Zoolander 2.

Cine mai joaca in Zoolander 2, film cu premiera in februarie 2016: Penelope Cruz, Kristin Wiig, Fred Armisen, Olivia Munn,  Willie Nelson, Will Ferrell si Benedict Cumberbatch care aici va intrepreta un model androgin.

Cine mai apare in film in rolul celor mai frumosi oameni din lume amenintati de asasasinate : Justin Bieber, Miley Cyrus, Demi Lovato, Usher si Lenny Kravitz.

“She’s hot,” spune Wilson despre Cruz. “I trust her.”