Pregatirile finale pentru Black Friday 2015

Black Friday 2015

Pregatirile finale pentru Black Friday 2015 sint pe final. Daca nu ati urmat inca pasii pe care i-am recomandat in postul de aici, nu este inca tarziu. Alegeti-va produsele dorite si notati-va preturile. In momentul in care cumparati, verificati pretul pe site-urile comparative de preturi (price.ro).

Nu o sa pun o lista lunga cu toate magazinele participante la BlackFriday pentru ca majoritatea participa. Este clar ca trebuie sa va orientati catre magazinele deja cunoscute si apreciate de voi. Lista mea scurta cuprinde Emag si Flanco. Am ales aceste doua magazine in functie de gama de produse care mi s-a parut mie ca ar fi reprezentativa pentru ele si m-am bazat numai pe experienta personala si anume electrocasnice de la Flanco si electronice de la Emag.

Aflati reducerile reale asa cum va explic mai jos in recomandarile mele de produse de la aceste doua magazine.

  1. FLANCO:

Chiar daca Black Friday 2015 la Flanco incepe vineri, la ora 7.00, cei care au carduri de fidelitate pot cumpara produsele din catalogul de reduceri Flanco începand de joi, intre orele 10.00 și 19.00. Flanco a furat startul si a facut deja public catalogul pentru BlackFriday, pe care il gasiti aici.

Ce recomand de la Flanco:

Cuptor cu microunde Samsung ME71A care este in catalogul BlackFriday la pretul de 269RON. In acest moment pe site-ul de comparatie preturi este la un pret mediu de 350RON. Reducerea reala : 23%
Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W2W care este in catalogul BlackFriday la pretul de 1199RON. In acest moment pe site-ul de comparatie preturi este la un pret mediu de 1600RON. Reducerea reala : 25%
2. EMAG Black Friday 2015:
Black Friday 2015 la eMAG debutează pe 20 noiembrie. Nu exista inca un catalog de preturi astfel ca nu pot calcula reducerile reale acum, asa cum am facut mai sus pentru Flanco, dar cu metoda de mai sus, puteti face voi acest lucru la momentul publicarii catalogului.
Ce recomand de la Emag:
Tableta Samsung Tab S2 9.7″ .  In acest moment pe site-ul de comparatie preturi este la un pret mediu de 2100RON. Reducerea de BlackFriday ar trebui sa fie de minim 20% fata de acest pret mediu.
Consola Sony PlayStation 4, 500GB. In acest moment pe site-ul de comparatie preturi este la un pret mediu de 1700RON. Reducerea de BlackFriday ar trebui sa fie de minim 20% fata de acest pret mediu.
Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000, 4K Ultra HD. In acest moment pe site-ul de comparatie preturi este la un pret mediu de 3500RON. Reducerea de BlackFriday ar trebui sa fie de minim 20% fata de acest pret mediu.
Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J5500, Full HDIn acest moment pe site-ul de comparatie preturi este la un pret mediu de 2900RON. Reducerea de BlackFriday ar trebui sa fie de minim 20% fata de acest pret mediu.

 

Happy shopping!