Programul filmelor Disney 2015-2017

Programul filmelor Disney 2015-2017

Programul filmelor Disney 2015-2017 este foarte ambitios. Si daca aveti curiozitatea sa adunati bugetele acestor filme, s-ar putea sa ametiti de la suma rezultata ūüôā

Asa cum spuneam intr-un post precedent, eu cred ca brandul Disney, care patroneaza Marvel, Lucasfilm si Pixar, va avansa in urmatorii ani de la locul 13 cele mai valoaroase branduri , pina in top 5.
Prezentarea planurilor Disney pe urmatorii doi ani a fost facuta pentru fani, intr-un weekend prelungit, la conventia D23.

Regizorul Peter Sohn si producatorul¬†Denise au vorbit despre urmatoarea animatie de la Pixar,¬†“The Good Dinosaur” cu¬†premiera in noiembrie 2015.
Filmul va imagina o lume in care asteroidul nu a lovit Pamantul acum 65 de milioane de ani, si unde oamenii si dinozaurii traiesc pasnic impreuna:

 

“Star Wars: The Force Awakens” – nu mai are rost sa revenim asupra lui, a avut parte de destule discutii. Filmul va avea premiera in 18 decembrie 2015

 

Chris Pine a vorbit despre filmul¬†“The Finest Hours” , film cu premiera in ianuarie 2016. Actiunea filmului are loc in anul 1952 si se bazeaza pe povestea adevarata a unei tentative de salvare √ģndrazneata¬†in largul coastei de Cape Cod, in urma distrugerii a doua tancuri petroliere.Mai joaca Eric Bana si Casey Affleck.

 

Regizorii¬†Byron Howard si¬†Rich Moore au prezentat filmul de animatie¬†“Zootopia” cu premiera in martie 2016. Filmul prezinta o vulpe care trebuie sa fuga dupa ce i s-a pus in carca o crima pe care nu a comis-o. Vocea caracterului : Jason Bateman

 

Presedintele Marvel, Kevin Feige impreuna cu actorii¬†Chris Evans si¬†Anthony Mackie au preluat scena pentru a-si introduce filmul “Captain America: Civil War” cu premiera in mai 2016.¬†
Filmul va prelua¬†firul actiunii din ¬†“Age of Ultron”, unde noua echipa de Razbunatori va fi condusa de Evans care intra intr-un conflict major cu Tony Stark (Robert Downey Jr).

 

Urmeaza¬†“Alice Through the Looking Glass” cu premiera in mai 2016. Acest film va continua povestea din Alice in Tara Minunilor a lui Tim Burton.
Caracterelor recurente jucate de Mia Wasikowska, Johnny Depp, Anne Hathaway si Helena Bonham Carter, li se alatura Sacha Baron Cohen. In aceasta poveste Alice (Wasikowska) va calatori in timp pentru a-l salva pe Mad Hatter (Palarierul Nebun).

 

Regizorul Jon Favreau a continuat prezentarea Disney, cu urmatorul film actiune reala dupa adaptarea versiunii animate “The Jungle Book”, cu premiera in aprilie 2016.¬†
In acest film vor juca¬†Ben Kingsley, Lupita Nyong’o, Bill Murray, Scarlett Johansson¬†si¬†Christopher Walken.

 

¬†“Finding Dory” cu premiera in iunie 2016, va fi continuarea la filmul de animatie de succes “Finding Nemo.”

 

Steven Spielberg¬†va regiza adaptarea dupa clasicul¬†“The BFG”. Filmul va avea premiera in iunie 2016.

 

“Pete’s Dragon” va fi¬†remake la clasicul film din 1977 in care un orfan gaseste sprijin intr-un dragon urias. In aceasta versiune noua vor juca¬†Wes Bentley, Robert Redford, and Karl Urban. Filmul va avea premiera in august 2016.

 

Benedict Cumberbatch a introdus viitorul film al lui Marvel,¬†“Doctor Strange”¬†cu premiera in octombrie 2016.

 

Dwayne “The Rock” Johnson face introducerea pentru viitorul film animat al lui Disney,¬†“Moana” care va avea premiera in noiembrie 2016.¬†
Filmul muzical va prezenta doi tineri care pleaca intr-o aventura de descoperire a unei insule misterioase. Semi-zeul Maui (Johnson) se va alatura aventurii lor.

 

Spin-off la Star Wars, filmul¬†¬†“Rogue One”, va avea premiera in decembrie 2016.

 

In 2017, Disney produce adaptarea reala a filmului de animatie¬† “Beauty and the Beast” in care vor juca¬†Emma Watson, Emma Thompson, Stanley Tucci si Ewan McGregor.

 

¬†“Guardians of the Galaxy Vol. 2” va avea premiera in mai 2017.

 

Episodul 8 din filmul Star Wars, film care nu are inca, un nume stabilit dar va avea premiera in mai 2017. Regizor va fi Rian Johnson care a mai regizat si filmul Loopers (eik).

 

“Toy Story 4” cu premiera in iunie 2017. Filmul va urmari povestea de dragoste dintre¬†Woody and Bo Peep.

 

Si¬†Johnny Depp a incheiat prezentarea printr-o aparitie supriza a Capitanului Jack Sparrow care a prezentat urmatorul film al francizei,¬†“Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”. Premiera in iulie 2017.
In acest film¬†Jack Sparrow infrunta o nava cu fantome condusa de vechiul lui inamic capitanul Salazar(Javier Bardem). Orlando Bloom planuieste sa se reintoarca in franciza si sa joace in¬†“Dead Men Tell No Tales”