StarCraft II Legacy of the Void iese poimaine!

StarCraft II Legacy of the Void

StarCraft II Legacy of the Void iese poimaine! Astept acest expansion din 2013.

Puteti cumpara StarCraft II: Legacy of the Void de AICI.

StarCraft II: Legacy of the Void este un pachet de expansiune al jocului de strategie in timp real StarCraft II: Wings of Liberty produs de Blizzard Entertainment și a treia parte a trilogiei StarCraft II, a doua fiind Heart of the Swarm.

Pachetul de expansiune are unitati suplimentare si modificari de multiplayer fata de Wings of Liberty, precum și o companie cu rasa Protoss. Va cuprinde aproximativ 20 de misiuni.

Primul StarCraft a iesit in 1998 si mi-a bucurat serile de studentie. Eram jucatorul invincibil care juca cu rasa Protoss. O alta poveste a fost cu Starcraft 2 unde cele trei rase Protoss, Zerg si Terran au fost mai echilibrate si suprematia mea s-a incheiat 🙂

Rasele sint:

Protoss au acces la tehnologii avansate precum scuturi de energie și abilitatea de a se deplasa la o viteză superluminică pe plan local, toate avand la baza puterile lor psionice. Procesul de fabricatie unitati este lung si costisitor, astfel ca strategia se bazeaza pe calitatea unitatilor si nu pe numarul lor.

Zerg, o rasa asemanatoare insectelor cu unitati si constructii complet organice, care pot fi produse rapid si ieftin, astfel ca strategia aici se bazeaza pe numarul de unitati.

Terranii urmeaza calea de mijloc in comparatie cu celelalte rase, avand unitati flexibile și versatile. Ei au acces la tehnologii  precum tancuri si arme nucleare.

Ca jucator de Starcraft cu rasa Protoss , ma bucura enorm faptul ca aceasta campanie este axata pe rasa Protoss.

Story: Esti Artanis, liderul puternicei rase Protoss care a adunat o flota de nave (Golden Armanda) si a pornit sa-si recucereasca planeta si casa cazuta prada Zergului. Dar un rau mai puternic (Amon) ameninta acest quest si soarta intregii galaxii. Numai tu poti uni toate fortele Protoss si poti pune capat intunericului care cuprinde galaxia.

Screenshots:

My Life for Aiur!