Trailerul The Brothers Grimsby – cu Sacha Baron

Trailerul The Brothers Grimsby - cu Sacha Baron

Trailerul The Brothers Grimsby – cu Sacha Baron Cohen pare sa urmeze linia filmelor scrise de Borat 🙂 Adica, personajul principal jucat de el, un tip rupt de realitate implicat in comedii de situatie.

Dar, spre deosebire de restul filmelor in care  Sasha a scris scenariul si a jucat un rol principal, in acest film este prezenta o pleiada de actori mari : sotia lui Sasha, actrita Isla Fisher, Penélope Cruz, cea mai in voga actrita de comedie Rebel Wilson, si the ultimate bad guy Mark Strong.

Scenariul : Nobby (Sacha Cohen Baron) are tot ceea ce un om din Grimsby si-ar putea dori, inclusiv 11 copii și prietena cea mai sexy din nord-estul Angliei (Rebel Wilson). Lipseste un singur lucru: fratele lui mai mic Sebastian (Mark Strong), pentru care Nobby si-a petrecut ultimii 28 ani sa-l gaseasca, dupa ce au fost separati ca copii. Nobby pornește in regasirea lui Sebastian, fara sa stie ca, nu numai ca fratele lui este cel mai periculos asasin MI6, dar el are o misiune de a opri un iminent  atac terorist. Sebastian va avea nevoie de fratele lui idiot, pentru a-si duce misiunea la bun sfarsit.

Filmul va avea premiera in Romania in martie 2016: