X

Rihanna : rol major in viitorul film de Luc Besson

Rihanna : rol major in viitorul film de Luc Besson -veste buna sau nu?

Vestea ca RiRi a primit un rol major in viitorul sau film sci-fi a fost data ieri chiar de catre Luc Besson pe contul lui de Instagram.

Filmul se numeste Valérian and the City of a Thousand Planets si va avea premiera in 2017.

Scenariul bazat pe o nuvela este :Un agent calator in timp (Valerian) este trimis sa investigheze un imperiu galactic impreuna cu partenera sa Laureline.

Luc Besson este un regizor si scenarist care din pacate odata cu anii a scazut dramatic in calitatea filmelor sale. Nu pot sa nu compar Al Cincelea Element cu ultimul sau film Lucy si sa ma intreb ce s-a intamplat cu viziunea sa.

Specialitatea lui Besson sint si au fost filmele sci-fi, asa ca pentru acest film mai am o bruma de speranta ca se poate reintoarce la originalitatea si umorul din Al Cincelea Element.

Castingul Rihannei in acest film sper sa fie de acelasi tip cu cel din Al Cincelea Element. Acolo, Luc Besson a facut o alegere suprinzatoare prin alegerea Millei Jovovich, fotomodel in acel timp, pentru actrita din rolul principal. Alegerea fost buna si filmul a fost echilibrat prin castingul altor actori de rang A. 

Problema este ca in acest viitor film, Luc merge mai departe, si pe langa rolul principal care este deja alocat unui celebru fotomodel Cara Delevingne, dubleaza aparitia celebritatilor cu acest rol dat Rihannei. Mai are loc in film si pentru actori?

Este clar ca esecul filmului Lucy, in care rolul principal a fost dat unei actrite foarte bine cotate, Scarlett Johansson,  l-a facut pe Luc Besson sa revina la vechea reteta in care o celebritate fara prea mare legatura cu industria cinematografica, sa primeasca un rol major. Sper sa nu exagereze in condimentarea retetei.

Si revin la inceput :

Rihanna : rol major in viitorul film de Luc Besson -veste buna sau nu?

Veste buna, daca Luc Besson va distribui restul rolurilor unor nume mari. Deocamdata singurul nume mare din casting este Clive Owen.

 

bnana:
Related Post