Cum sa evitati pacalelile BlackFriday 2015

Cum sa evitati pacalelile BlackFriday 2015




Cum sa evitati pacalelile BlackFriday 2015. Plus, cum puteti sa fiti siguri ca ati ales produsul dorit la pretul corect :

  • va faceti de acum lista cu produsul/produsele de care sinteti interesati sa le cumparati la preturi reduse de BlackFriday
  • daca aveti un furnizor/site preferat de la care doriti sa le cumparati va notati cat mai rapid in aceasta saptamana, pretul afisat pe site SAU
  • daca nu aveti un site/furnizor preferat de la care vreti sa le cumparati, aflati care este pretul cel mai mic cautand produsul pe price.ro si daca ati ajuns pe acest site fiti atenti la graficul din stanga pretului. Arata asa :

Graficul de mai sus va da o imagine asupra evolutiei pretului pentru produsul preferat.

In ziua de BlackFriday atentie la urmatoarele:

  • cel mai mic pret nu inseamna ca ati facut cea mai buna alegere. Selectati un furnizor de produse despre care stiti sau ati citit ca este serios. Nu doriti sa cumparati un telefon de 3000 RON si sa nu va puteti rezolva garantia daca se strica.
  • este o practica in piata romaneasca de IT, ca incepand cu o luna inainte de BlackFriday preturile sa creasca usor, astfel ca reducerea de care va bucurati de BlackFriday sa fie de fapt 0 sau nesemnificativa. Evitati aceste capcane prin ceea ce am scris mai sus si verificati daca pretul redus de BlackFriday este mai mic decat pretul notat in aceasta saptamana.

Ca de obicei, inchei cu dorintele mele pentru BlackFriday 🙂

Telefon mobil Samsung G928 GALAXY S6 Edge Plus, 32GB de AICI.
Parfum Paco Rabanne Olympea de AICI.
Tableta Samsung Tab S2 T815 de AICI.

Daca nu va place ce mi-as cumpara eu, rabdare, mai este destul pana la BlackFriday si voi reveni cu un update de post pentru sugestii de deal-uri pentru toate categoriile de varsta si sex.