Telefonul Samsung cu ecran pliabil

Telefonul Samsung cu ecran pliabil

Telefonul Samsung cu ecran pliabil va fi lansat in ianuarie anul viitor. Pina acum au existat doar zvonuri legate de acest proiect numit Project Valley sau Project V, dar este clar ca acest proiect a devenit o realitate.

Telefonul va avea numarul de serie SM-G929F si avand in vedere ca S6 edge plus are numarul SM-G928, diferentele mici dintre cele doua numere de serie ne spun ca noul telefon pliabil va avea multe din caracteristicile lui S6 Edge Plus. Ecranul telefonului va forma litera V cand va fi inchis. De aici si numele de cod : proiectul V.

Se zvoneste ca telefonul va fi disponibil in cel putin doua configuratii : una cu procesor Snapdragon 620 si alta cu cipset Snapdragon 820. Telefonul va avea 3GB RAM, slot pentru card microSD si baterie non-removable.

La ce este bun acest telefon? Pentru fetele care au o poseta mare si vor sa citeasca o carte de pe telefon 🙂

Telefonul va fi lansat in Anglia, Italia, Germania, Polonia, Coreea de Sud, Franta si tarile nordice. Romania, chiar daca eu cred ca este o piata destul de mare pentru Samsung, va trebui sa mai astepte. Alo Samsung? Marketingul vostru nu este bun.