Brad Pitt mai sexy ca niciodata

Brad Pitt mai sexy ca niciodata

Brad Pitt mai sexy ca niciodata in pictorialul pentru revista “V”.

Ma suprinde ultimul pictorial al lui Brad pentru ca in ultimii ani imaginea lui s-a degradat odata cu anii pe care ii are : 51 de ani. Neingrijit si neras, hainele largi, Brad era umbra barbatului de alta data.

Nu stiu daca si-a facut mici imbunatatiri la fata si ce lumina au folosit cei la revista V, dar este cel mai sexy pictorial al lui Brad.  Remarc cu bucurie asemanarea izbitoare cu Robert Redford pe care il plac si la varsta pe care o are acum 🙂

Pe langa structura fetei oarecum similara dintre cei doi, Brad Pitt are acum tunsoarea si culoarea parului asemanatoare cu cea a lui Robert. Si nu cred ca asemanarea este intamplatoare ci lucrata in mici detalii. Este imbracat exact in stilul anilor 70, perioada in care Robert Redford se gasea in momentul in care se regaseste el acum. Ii reuseste stilul? Oh da , welcome back Brad!

O parte din interviul dat despre filmul facut impreuna cu Angelina , By the Sea, unde Angelina este si regizor:

“It’s surprising how much I enjoy the direction of my wife,” Brad says. “She’s decisive, incredibly intuitive, and might I say sexy at her post. I trust her with my life.”

“At the end of the day, we get to be parents, greeting our lovely, crazy children and talking about their day, making sure they brush their teeth,”

Nu insist asupra acestui film care va iesi anul viitor, pentru ca va fi sigur in esec, chiar daca cei doi joaca impreuna in el. Trailerul este plictisitor ca si subiectul dar nu te poti astepta la altceva de la un film in care scenariul este scris de Angelina, rolul principal jucat de Angelina, si filmul regizat..tot de Angelina. Ambitiile Angelinei ar trebui sa se rezume la actorie.