Festivalul Untold 2016 a vandut 10.000 abonamente

Festivalul Untold 2016 a vandut 10.000 abonamente

Festivalul Untold 2016 a vandut 10.000 abonamente :

”Am pus, vineri, în vânzare, pe un site specializat, primele 5.000 de abonamente la Untold 2016, la preţul promoţional de 222 de lei, iar acestea s-au epuizat în sub patru minute, ceea ce ce este un succes nesperat. După un sfert de oră de la vânzarea primelor 5.000 de abonamente am pus în vânzare, la acelaşi preţ, alte 5.000 de abonamente, care s-au epuizat în 30 de minute”, a spus Giurgiu.

Nu va speriati insa, organizatorii au anuntat vineri pe 24 octombrie : “Codurile nefolosite sunt valabile și săptămâna viitoare! Fii pe fază pentru noul val de abonamente! “

Si pentru ca exista o cerinta mare de bilete ne putem astepta la “valuri” saptamanale de abonamente din partea organizatorilor.

Nu am fost la Untold 2015 dar line-upul si feedback-ul celor prezenti m-a convins ca este unul dintre cele mai mari evenimente din Europa.

Anul acesta Cluj a fost Capitala Europeana a Tineretului si intotdeauna sint implicate fonduri europene la evenimente de acest gen (vezi Sibiu Capitala Europeana a Culturii). Nu cred ca editia viitoare se va ridica la nivelul primei editii pentru ca bugetul nu va mai fi acelasi, dar si cu o micsorare de buget Untold ramine cel mai atragator festival din Romania.

Cand sa va luati bilete? Cand doriti, daca sinteti sigur ca stiti perioadele in care va puteti face rezervarile pentru cazare. Pentru ca, cea mai mare problema care trebuie rezolvata pentru a va garanta prezenta la acest festival, ramine cazarea, nu procurarea de bilete.