Godzilla Vs. King Kong si Die Hard 6 – confirmate

Godzilla Vs. King Kong
Godzilla Vs. King Kong si Die Hard 6 – confirmate.
Die Hard 6 este confirmat, fara o data exacta de incepere a filmarilor.  Len Wiseman va regiza filmul si Bruce Willis va continua cu caracterul lui greu de ucis John McClane, in paralel cu un alt actor care va interpreta acelasi personaj McClane in varianta mai tanara.
Incepand cu 1998, cand a fost premiera pentru primul Die Hard, franciza a adus incasari de 1.4 miliarde de dolari. Ultimul Die Hard a incasat 304 milioane de dolari.

King Kong si Godzilla:

 

Initial a fost aprobata inceperea filmarilor doar pentru Kong. Planurile s-au schimbat insa si studiorile Warner au decis urmatoarele secvente de filmare pentru cei 2 monstri:

Kong: Skull Island ramine  planificat pe 10 martie 2017, urmat de continuarea Godzilla in iunie 2018 și Godzilla Vs. Kong în 2020.

“Atotputernicii monstri devin eroi pentru o noua generatie, dezvaluind o mitologie care reunește pe Godzilla și King Kong intr-un ecosistem impreuna cu alte super-specii gigant. Monarch, organizatia secreta care a descoperit Godzilla in filmul Godzilla din 2014, isi va extinde misiunea pe parcursul acestor filme”

Daca nu sint eroi din benzile de desene, sint super monstri eroi. Ce ar mai fi cinematografia fara eroi? Am fi fortati sa vedem filmele anilor 40-80 🙂