Steve Jobs – filmul cel mai greu de realizat

Jobs

Aventura acestui proiect a inceput in 2011 cand presedintele Sony Entertainment a citit cea mai controversata biografie a lui Jobs scrisa de Walter Isaacson (fost editor la Time).

Patru ani au fost necesari ca Sony sa gaseasca actorii si regizorii potriviti. Multe nume mari, inclusiv Di Caprio, s-au aratat interesate si s-au retras din proiect. De ce?

Vaduva lui Steve Jobs, Laurene, a facut tot posibilul ca acest proiect sa nu fie realizat. Prin influenta ei, a sunat si presat actorii Leonaro Di Caprio si Christian Bale : “don’t do it”. A incercat sa opreasca proiectul prin presiunile facute si catre studiourile de filme. Caracterul ei nu va fi portretizat in film, prezenta feminina proeminenta fiind fiica lui Jobs, din alta casnicie.

Pentru cei care nu stiu, a mai fost facut un film Jobs (in 2013), in care acesta este portretizat de catre Ashton Kutcher.

Noul film va avea premiera la sfarsitul lunii octombrie in SUA.

Concluziile sint ca: nici macar a patra femeie ca avere din SUA nu poate opri un film si ca sint prea multe biografii si filme despre magnatul Apple.

Trailer: