Trailer la filmul TRUTH – un alt fel de All the President’s Men?

Daca v-a placut filmul despre Watergate, All the President’s Men, cu Dustin Hoffman si Robert Redford, puteti sa vedeti si noul film Truth despre un alt scandal cu un alt presedinte american : Bush, scandalul “Rathergate” (Bush falsifica acte, ca sa evite sa fie trimis pe front in razboiul din Vietnam).

Similaritatile nu se opresc aici, ci si distributia e similara : in ambele reporterul care dezgroapa/starneste scandalurile este portretizat de catre Robert Redford. La o diferenta de 2015 (Truth) minus 1976 (All the President’s Men), singura optiune era tot Robert Redford. Da, Hollywood-ul a ramas in pana de idei la distributie actori.

In Truth mai joaca si Cate Blanchett,  Dennis Quaid, Topher Grace.
Dennis Quaid si Topher Grace au mai jucat impreuna in filmul In good company unde au fost deasemenea o echipa care pare ca se replica si in acest film. Este clar, omul cu distributia este in vacanta. Dar ce conteaza, cand au jucat atat de bine impreuna.

Filmul se va lansa la sfarsitul lui octombrie in SUA si inceputul lui 2016 in Europa. Daca treceti de acest similaritati, nu puteti sa-l ratati pe Robert Redfort si cei doi de mai sus care serios, joaca foarte bine in tandem: