Jennifer Aniston poarta Stella McCartney la premiera pentru ‘Leftovers’ S2

Jennifer Aniston

Proaspat casatorita Jennifer Aniston a fost prezenta la premiera sotului ei pentru al doilea sezon al serialului Leftovers.
Nu cred ca am vazut un jumpsuit mai urat ca cel purtat de Aniston dar oh well nu este Oscar, este premiera unui serial. Si inca un serial foarte prost.
Pentru cei care nu stiu, Leftovers este scris si de catre Lindelof, scenaristul care a distrus Prometheus, Cowboys & Aliens si World War Z.
Vedeta acestui serial, proaspatul Mister Aniston, este Justin Theroux, un actor semi talentat dar un scenarist bun (vezi Tropic Thunder sau Iron Man 2). Mi-as dori ca domnul Justin Theroux sa uite de actorie si sa se apuce de scris. Ce spune Justin intrebat fiind de serial si de scenaristul Lindelof:

The Leftovers is “very him” (meaning Lindelof) and “free of that baggage of whatever the f–k happened on his last show. I understand the pressures of that, and I almost don’t want to give any oxygen to it. Because this show is not about leading up to a finale. It’s about exploring the emotional depths in every character and what experiences they go through.”

Traducerea : stati departe de serialul Leftovers.