Serena Williams s-a retras din competitiile anului 2015. Inceputul retragerii definitive?

serena williams

Serena Williams a anuntat oficial ca se retrage din competitiile anului 2015, cea mai importanta fiind cea de la Singapore, Turneul Campioanelor (cele mai bune 8 jucatoare ale anului 2015).

Retragerea ei era previzibila si pregatita oarecum de antrenorul ei Patrick Mouratoglou , care acum cateva zile a declarat:

Ea a fost la două meciuri distanță de o performanță incredibilă, de ceva foarte mare, așa că a fost un moment foarte dureros. Orice înfrângere doare, dar aceasta doare mai mult decât o înfrângere obișnuită și e nevoie de timp pentru a se recupera. Când motivația se va întoarce, ceea ce nu mă îndoiesc că se va întâmpla, atunci va fi cazul să joace iar turnee. Nu am dubii că ea va fi iar Serena pe care o știm. Tocmai ce a câștigat patru titluri de Grand Slam la rând și a ajuns în semifinalele celui de-al 5-lea. Ca atare, nu cred că e momentul potrivit să ne întrebăm dacă vârsta o afectează. Cariera ei mai are mult timp la dispoziție

Haterii jubileaza, fanii ofteaza.

Eu atribui retragerea Serenei lui Drake. Sa explic.

Serena pare ca gaseste motivatia si suportul moral impreuna cu jumatatea ei. Pentru ca jumatatea ei pina de curand a fost antrenorul ei, Patrick, motivatia pentru tenis a fost comuna. Acum Serena are un nou iubit, Drake (muzician rapper), cu care nu se mai fereste sa se afiseze. Deasemenea in anturajul ei, tangential cu Drake, au aparut si surorile Kardashian.

Motivatia s-a schimbat , nu mai este tenisul ci distractia si prietenii. Showbiz baby. Bravo ei. Have fun Serena!